Είσοδος Επικοινωνία Περιεχόμενα Ανακοινώσεις Links RealPlayer

RealPlayer

 

Εισαγωγή
Μετάβαση στο VocalMusic.gr
Αφιερώματα
Αρχείο Ενιαυτού
Αρχείο Ιεροψαλτών
Αρχείο Χορωδιών
Ψαλτοτράγουδα
Μικτοί Ήχοι - Makam
Βυζαντινά Μουσικά Κείμενα
Δισκογραφία

 

 Μετάβαση στο VocalMusic.gr

     

 

 

Αγαπητοί φίλοι & αναγνώστες,

Μετά από δικές σας προτάσεις και πολλαπλά αιτήματα για τεχνική υποστήριξη που λάβαμε κατά καιρούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτήν την νέα ενότητα της ιστοσελίδος μας που είναι αφιερωμένη στην διευκόλυνση των επισκεπτών όσον αφορά την πρόσβαση στα ακούσματα που προσφέρουμε.  Σε αυτήν την περιοχή ελπίζουμε ότι θα βρείτε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που τυχόν έχετε γύρω από την αποθήκευση και αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων αλλά και σε πλήθος άλλων σχετικών θεμάτων, όπως η εγγραφή ψηφιακών δίσκων (CD Burning) κλπ.  Αν και θα εμπλουτίζουμε αυτήν την περιοχή σε τακτά χρονικά διαστήματα με νέες προσθήκες ενδιαφερόντων θεμάτων, σας προσκαλούμε να μας συνεχίσετε να μας αποστέλλετε τις απορίες σας, στις οποίες και θα προσπαθήσουμε να απαντάμε είτε προσωπικά είτε μέσω της ιστοσελίδας.

 Δημήτρης Χούπας               

Το πρόγραμμα που
προτείνουμε για την αναπαραγωγή
της μουσικής του Vocal Music!

Καλή Ακρόαση!!!

Εντελώς Δωρεάν.

 
Τα μουσικά αρχεία που προσφέρονται μέσα από το site είναι της μορφής Real Media (rm format). Το πρόγραμμα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή αυτών των αρχείων είναι το RealPlayer της εταιρίας Real Networks.  Το RealPlayer προσφέρεται σε δωρεάν έκδοση από τον δικτυακό τόπο www.real.com . Παρόλα αυτά, καθώς πολύ αναγνώστες μάς εξέφρασαν την δυσκολία που αντιμετώπισαν στο να εντοπίσουν και να κατεβάσουν την δωρεάν έκδοση του προγράμματος (καθώς προσφέρεται και εμπορική έκδοση επί πληρωμή) μπορείτε τώρα να κάνετε download την πιο πρόσφατη έκδοση (version 10) του RealPlayer παρακάτω.  Επιπλέον μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για ασφαλή εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή σας.  Τέλος, ελπίζουμε ότι οι συμβουλές για την χρήση του RealPlayer θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως της δυνατότητες του.

Πρόγραμμα: RealPlayer
Αρχείο: real.zip
Έκδοση: v10.0
Ημερομηνία: 8/8/2004


 
(9571ΚΒ)

Λίγα λόγια για το RealPlayer:

To RealPlayer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής (audio) αλλά και αρχείων video, αποτελώντας έτσι ένα πλήρες σύστημα οικιακής διασκέδασης.  Τα αρχεία που αναπαράγει δεν περιορίζονται σε αυτά της μορφής Real Media (rm - ra - ram) αλλά μπορεί να παίξει και τα περισσότερα από τα πιο διαδεδομένα format μουσικής και video όπως mp3, wav, mpg, avi και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το RealPlayer είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εγγραφής μουσικής τόσο μέσω ηχογράφησης (recording) όσο και μέσω μετατροπής (encoding) από Audio CD.  Έτσι, χρησιμοποιώντας το RealPlayer μπορεί κανείς να δημιουργήσει και να διαχειριστεί ένα εκτενές μουσικό αρχείο, συνοδεύοντας τα μουσικά κομμάτια με πληροφορίες όπως ονόματα καλλιτεχνών, συνθετών, album κ.α. Επίσης, η νέα έκδοση του προγράμματος προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής ψηφιακών δίσκων (CD Burning), επιλέγοντας μουσική αποθηκευμένη στο σκληρό σας δίσκο, με το πάτημα λίγων πλήκτρων και φυσικά με τη βοήθεια κάποιου cd-recorder.

Τέλος, το RealPlayer παρέχει ενσωματωμένο διαδικτυακό πλοηγό (built-in browser) ώστε να σερφάρετε στο Internet ενώ ακούτε τη μουσική σας! Επίσης, χρησιμοποιώντας τον browser της Real Networks έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μέσω του δικτυακού της τόπου.

Οδηγίες Εγκατάστασης:

Αφού κάνετε download το παραπάνω αρχείο εντοπίστε το στην τοποθεσία που αποθηκεύτηκε στο σκληρό σας δίσκο. Το αρχείο real.zip είναι συμπιεσμένο. Αποσυμπιέστε το (unzip) για να πάρετε το αρχείο εγκατάστασης του RealPlayer. Το αρχείο real10.exe με διπλό click θα εκκινήσει την διαδικασία εγκατάστασης. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Στο πρώτο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατήστε Accept για να αποδεχθείτε τυπικά τους όρους λειτουργίας της παραγωγού εταιρίας.
2.  Στην επόμενη οθόνη θα διαλέξετε την τοποθεσία εγκατάστασης. Η προτεινόμενη τοποθεσία είναι C:\Program Files\Real\RealOne Player.
3.  Πατήστε Next για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
4.  Κατόπιν, θα πρέπει να διαλέξετε τις μορφές αρχείων που επιθυμείτε να ανοίγουν με το RealPlayer. Εάν δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες σας προτείνουμε να αφήσετε τις προεπιλογές που εμφανίζονται.
5.  Πατήστε Finish για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
6.  Αρχίζει η διαδικασία online registration. Εάν δεν έχετε σύνδεση Internet ή δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο RealPlayer πατήστε work offline.
7.  To RealPlayer
αρχίζει παρουσιάζοντας ένα video υποδοχής.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οκτώβρης 2004: Εγγραφή CD με το RealPlayer 10.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Βασικές Οδηγίες Χρήσης για το RealPlayer.
Αποθήκευση Μουσικής από CD στον υπολογιστή.
Εγγραφή Ψηφιακών Δίσκων - CD Burning.
Ψηφιακή ηχογράφηση με το RealPlayer.
Μετατροπή αρχείων σε μορφή Real Media.

 

 

 

Είσοδος Επικοινωνία Περιεχόμενα Ανακοινώσεις Links RealPlayer
 

Copyright 2005 [Ieropsaltis.com by Dimitrios Houpas]. All rights reserved